12 Mayıs 2023

Psikologlar Günü Youtube (1).png

Dünya Psikologlar Gününde Hastane Yöneticilerimiz ve Hastanemizde Özveri ile Görev Yapan Psikologlarımız Motivasyon Toplantısında Buluştu.

Dünya Psikologlar Günü nedeniyle gerçekleştirdiğimiz motivasyon toplantısında yöneticilerimiz ve hastanemizde görev yapan psikologlar bir araya geldi. Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Burak Civelek, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Burak Ceran, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Garibe Adıgüzel, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürümüz Ahmet İşler, Psikiyatri Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Erol Göka ve hastanemiz psikologlarının katıldığı toplantıda söz alan Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Burak Civelek bir onkolog olarak psikologların sağlık hizmeti sunumu sırasında ne kadar önemli işler yaptıklarına bizzat şahit olduğunu ve özellikle ülkemizin son dönemde yaşadığı deprem felaketinin de gösterdiği gibi psikologların ne kadar değerli işler yaptıklarını ifade etti ve emekleri için tüm psikologlarımıza teşekkür etti.

Toplantıda daha sonra hastanemizdeki tüm psikologlar adına konuşma yapan Sorumlu Psikolog Dilek Gırbalar ise hastanemizde psikologların sunduğu hizmetlerden kısaca söz ederek, düzenlenen toplantının önemine ve değerine vurgu yaptı. Ardından söz alan Psikiyatri Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Erol Göka, psikoloji alanının ne kadar geniş olduğunun farkında olunması gerektiğinin altını çizdi ve pek çok alanda çalışan psikologların sundukları hizmetin değerinden bahsederek tüm psikologlarımızın gününü kutladı.

Toplantıda söz alan psikologlar, toplantı vesilesi ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, sahadaki çalışmalarının iyileştirilmesine yönelik öneri ve görüşlerini ilettiler. Psikologların sağlık hizmeti sunumu sırasında ne kadar önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapılan toplantı, hastanemizdeki tüm psikologlar adına Sorumlu Psikolog Dilek Gırbalar’a çiçek takdimi ve Psikologlar Günü pastası kesilmesi ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.