Kuveyt Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri Askeri İşbirliği Direktörü Tuğg. Fahad AL OTAIBI ve Beraberindeki Heyet Hastanemizi Ziyaret Etti
12 Mayıs 2023

Kuveyt Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri Askeri İşbirliği Direktörü Tuğg. Fahad AL OTAIBI ve beraberindeki heyet hastanemizi ziyaret etti.

Heyete, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri ve Yurt Dışı Sağlık Bilimleri Daire Başkanı Mustafa TAŞKIN, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Burak CERAN, Kalp Damar Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel ACAR ve Sağlık Turizmi Birim Sorumlusu Nursel DESTUR eşlik etti.

Hastanemizde Sağlık hizmeti sunulan bölümleri ziyaret eden heyete, hastanemizde yürütülen sağlık hizmetleri ve tıbbi teknolojik donanımlarımız hakkında detaylı bilgi aktarımda bulunuldu. Kuveyt Silahlı Kuvvetleri Askeri İşbirliği Direktörü Kuveyt Cumhuriyetinden hastanemize Sağlık Turizmi kapsamında hasta getirmek istediklerini ilettiler.

• WhatsApp Image 2023-05-11 at 15.54.35.jpeg