Hastanemizde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, “Tüm Engelleri Sanatla Aşıyoruz.” adlı farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.
17 Mayıs 2023

"Tüm Engelleri Sanatla Aşıyoruz."

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde, “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” kapsamında, 16 Mayıs 2023 Salı günü “Tüm Engelleri Sanatla Aşıyoruz” adlı farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

Programda Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Evren YAŞAR engelleri aşmada sanatın gücünü ve önemini vurgulayan açılış konuşmalarını yaptılar. Açılış konuşmasının akabinde, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Omurilik Hasarı Kliniği Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Zuhal ÖZİŞLER tarafından “Engelleri Aşan Renkler” içerikli konferans gerçekleştirildi.

Hastalarımızdan Eylül Deniz Bıdak günün anlam ve önemini içeren konuşmasını yaparak işaret dili ile konuşmasını tekrarladı. Konferansın ardından, hastanemizdeki engelli hastalarımız ile çocuklarımızın el emeği göz nuruyla yaptıkları sanatsal eserlerin yer aldığı “El Sanatları ve Resim Sergisi” gezilerek etkinlik tamamlandı.