21 Eylül 2023

Türkiye'nin sağlık alanındaki önemli isimlerinden biri olan Dr. Zekai Tahir Burak'ın anısını yaşatmak ve onun mirasını gelecek nesillere taşımak amacıyla Kadın Doğum Hastanesi bünyesindeki toplantı salonuna, "Dr. Zekai Tahir Burak Toplantı Salonu" adı verildi.

Bu özel anma ve açılış etkinliği, hastanemizin Koordinatör Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ve Kadın Doğum Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin tarafından gerçekleştirildi.

Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel açılış konuşmasında, Türkiye'nin SAS Akreditasyon belgesi almaya hak kazanan ilk Kadın Doğum Hastanesi olmanın gururunu paylaştı. Bu büyük başarının elde edilmesinde hastane yöneticileri, çalışanları ve tüm sağlık ekibinin yoğun çabasını vurgulayarak teşekkür etti.

Kadın Doğum Hastanesi Başhekimimiz Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin ise açılış konuşmasında, SAS sürecinin ayrıntılarına ve başarılarına dair bilgi verdi. SAS Akreditasyon belgesi, hastane için ulusal ve uluslararası düzeyde bir tanınma ve kalite mührüdür ve bu başarı, hastane personelinin özverili çalışmaları sayesinde elde edilmiştir dedi. Akreditasyon için başvuran diğer hastanelerimizin bu süreçte nasıl bir yol izlemeleri gerektiğine dair detaylı bir video sunum gerçekleştirdi.

Açılış toplantısına, Kule Başhekimlerimiz, Hastane Yöneticileri ve Hastanemiz çalışanları katıldı.

• 1.PNG
  • 7-1.JPG