Doç. Dr. İhsan Ateş’i Yeni Görevi Sebebiyle Tebrik Eder, Başarılar Dileriz.
31 Mayıs 2021

Ankara Şehir Hastanesinin açılışından bugüne Koordinatör Başhekimliğin yanı sıra Genel Hastanemizin Başhekimliğini de yürüten Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, yaptığı duygusal içerikli bir teşekkür konuşması ile Genel Hastanemizin Başhekimliğini Doç. Dr. İhsan Ateş’e devretti. Surel, yaptığı konuşmada, Ankara Şehir Hastanemizde mesleğini özveriyle yerine getirirken, başarılı bilimsel çalışmalara da imza atan ve hastanemizdeki hem sağlık hizmetlerine hem de eğitim faaliyetlerine büyük katkıda bulunan İç Hastalıkları Kliniğimizin İdari ve Eğitim Sorumlusu Değerli Hocamız Doç. Dr. İhsan Ateş’in, Ankara Şehir Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Genel Hastanemizin Başhekimliği’ne atanmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti, özverili çalışmaları nedeniyle kendisine teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak Genel Hastanemizin Başhekimliğine atanan Kıymetli Hocamız Doç. Dr. İhsan Ateş’i yeni görevi sebebiyle tebrik eder, başarılar dileriz.